Yes daar zijn we weer en deze keer met onze 10 meest populaire photoprops. Juulswinkeltje draait inmiddels al behoorlijk wat jaartjes mee en wij kunnen dan ook heel goed zien welke producten nu echt het meest populair zijn bij onze klanten. Zijn het de wraps? is het het achtergrondsysteem? Je leest het hier!

1. Kaasdoeken

Jawel onze oude vertrouwde kaasdoeken. Dit product is het meest over onze toonbank gegaan. De kaasdoek wordt door ons zelf ingekocht vanuit een fabriek in Duitsland. De creme kleur is de natureltint. Alle andere kleuren worden door onszelf geverfd, de witte wordt gebleekt. Wij kopen altijd dezelfde kwaliteit en dichtheid dus er zit geen verschil in de doeken. Hoe vaker de doeken gewassen worden hoe soepeler ze worden.

2. Stretch wraps

Met maar een heeeeeel klein verschil volgen nu de stretch wraps. Deze wraps hebben een mega rek en kunnen in formaat verdubbeld worden. De grootste batches bestellen we rechtstreeks van de fabriek in Jakarta. 

3. Het achtergrondsysteem voor de fotoshoots

Ja daar was hij al, ons achtergrondsysteem. Gemaakt door onszelf in de eigen werkplaats. Gemaakt naar Amerikaans model maar aangepast naar onze eigen eisen. Het gehele achterstuk is namelijk verstevigd met aluminium. De horizontale stang heeft een versteviging evenals de 1 verticale achterstukken. Dit zorgt ervoor dat het systeem niet kan doorbuigen en daardoor super veilig is. Verder zijn het dunne buizen die gemakkelijker op te ruimen zijn, minder ruimte in beslag nemen en geschikt zijn voor alle soorten lijmklemmen om de doeken mee te bevestigen.

4. Backdrops

Op de site hebben we ontzettend veel backdrops. Verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en structuren. Denk aan langharige faux furs tot kant. De faux furs en de backdrop ruit zijn de absolute toppers altijd geweest.

5. De beanbags en posing pillows

Ook deze zijn enorm populair. Logisch natuurlijk want het zijn basis benodigdheden voor de fotoshoots. WIl je een beetje professioneel aan het werk dan werk je met een goeie beanbag. Voor het snel en handig werken gebruik je daarbij de posing pillows. Alles is los of in diverse sets te verkrijgen.

6. De cocos mand

Deze super leuke mand is veel bekeken en gekocht. Voor maar 8,95 is het een super leuke, simpele en betaalbare prop die het erg goed doet op de foto!

 

7. De gaas kaasdoeken

 Deze doeken hebben een hele mooie structuur. Ze zijn zonder stretch en verkrijgbaar in vele vrolijke en naturelkleurtjes. Ook heel mooi om te combineren met doeken met nagenoeg geen structuur.

8. Camera buddy's

Ideaal voor het vangen van de aandacht van de kindjes. Gebruikt bij newborns maar vooral ook bij de iets oudere kindjes. Simpel om de lens van de camera te schuiven. De buddy's worden door onszelf gemaakt, er verschijnen dan ook regelmatig nieuwe modelletjes.

9. Newborn mutsjes

Mutsjes, in allerlei soorten en maten. Het kleppetje is het meest populair altijd geweest. Mutsjes hebben we veel op voorraad en kunnen vaak ook in gewenste kleurtjes gemaakt worden. Meeste zijn in newborn maat maar sommige ook groter.

10. Manden,schalen, emmers en meer voor de newbornfotografie

In allerlei soorten en maten. Denk aan de mandjes, schalen, emmer en noem maar op. We hebben op de site een groot assortiment. Dit wisselt ook steeds omdat er vaak ook unieke exemplaren tussen zitten. Perfect voor het geven van een prachtige sfeer aan de foto.