Verzenden en retouneren

Bestellen

U ontvangt direct na bestelling een bevestigingsmailtje op het door u aangegeven e-mail adres. Hierop staat uw bestelling en de betalingsgegevens.

 

Levering

Juulswinkeltje levert standaard in Nederland. Alle opgegeven verzendcategorie, verzendkosten en termijn gelden dan ook voor Nederland. Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld door Juulswinkeltje.
Wij streven er naar de producten meteen na ontvangst van het verschuldigde bedrag te verzenden maar hanteren een marge van 7 werkdagen. Dit omdat veel producten op bestelling gemaakt moeten worden.  Heeft u spoed? Mail dan eerst of levering binnen het gewenste termijn mogelijk is via [email protected].  Indien het artikel niet voorradig is zal de klant hiervan op de hoogte worden gebracht per e-mail. Wanneer u een account aanmaakt kunt u door in te loggen uw status van de order volgen. Wij verzenden op Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

 

Verzendkosten NL

Juulswinkeltje hanteert voor Nederland brievenbuspost € 4.50 (verzendcategorie 1 en 2) en pakketpost € 6,95 (verzendcategorie 3) via PostNL. Het tarief kunt u berekenen via uw winkelwagentje. Zo weet u vooraf wat de verzendkosten zullen zijn. Bij elk product staat de verzendcategorie 1,2 of 3 vermeld in de productomschrijving. De aparte categorieën 1 en 2 zijn samengevoegd voor Nederland aangezien wij alle brievenbuspost als brievenbuspakje verzenden.

 

Verzendkosten BE, DE

Verzendkosten naar België en Duitsland zijn € 4.50, € 5,75 of pakketpost € 9,-.

 

BTW

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw. De btw wordt apart op de bon vermeld.

 

BTW verlegd

Het is mogelijk om een account aan te maken voor onze buitenlandse klanten, waar geen btw wordt berekend. U kunt dan een zakelijk account aanmaken en het btw nummer daar invoeren. De bedragen verschijnen dan ex btw.

Afhalen

Het is mogelijk de producten af te halen. Tijdens het bestelproces kunt u dan kiezen voor afhalen. Er worden dan geen verzendkosten gerekend. De order dient vooraf voldaan te worden via bank of Ideal. Na ontvangst betaling nemen wij contact op om een afhaal afspraak te maken.
Afhaal adres: Janssenlaan 10-8, Drachten

 

Ruilen of retourneren

Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is alleen toegestaan:

  1. bij fabricagefouten
  2. bij schade ontstaan tijdens verzending
  3. wanneer een artikel niet conform uw bestelling wordt geleverd.

De wet verkopen op afstand is van toepassing bij een consumentenkoop. Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is toegestaan binnen 14 werkdagen na ontvangstverzending. Het aankoopbedrag minus de verzendkosten zal teruggestort worden. De producten kunt u retour afzender aan ons sturen. Voor ruilen/retourneren kunt u contact met ons opnemen via de mail [email protected]