Je bent een tijd geleden vol enthousiasme met je webshop begonnen. Je zag het op dat moment helemaal voor je, eigen baas zijn, je eigen tijd indelen en een mooi inkomen verdienen met je webshop. Vrienden en familie reageren altijd heel enthousiast op je producten en wat je doet, op social media krijg je ook wel leuke reactie, maar ondertussen staat nog steeds je voorraad te verstoffen en draait je webshop nog lang niet genoeg omzet om alle rekeningen van te betalen, laat staan jezelf iets uit betalen. Je krijgt ondertussen maandelijks wel bezoekers op je webshopmaar om een of andere reden kopen ze niet en je hebt geen idee waarom niet.

Ondertussen begint de hele situatie je te frustreren en vraag je jezelf regelmatig af: waarom lukt het nou niet? Je stopt er zo veel tijd en energie in, je werkt misschien wel meer dan voor een baas, maar een goed salaris is nog lang niet mogelijk. Dit is niet zoals je het vooraf voor ogen had. Om het tij te keren probeer je zo veel mogelijk informatie op te doen, je Googelt je suf, kijkt masterclasses en probeert deze informatie ook toe te passen. Je hebt ondertussen nog steeds niet ontdekt hoe je er nou echt voor kunt zorgen dat je webshop geld gaat omzetten en je jezelf ook eens fatsoenlijk kunt uitbetalen. Waar het aan het begin nog zo leuk was om een webshop te hebben wordt steeds minder leuk. Het lijkt wel of de webshop je alleen maar geld kost in plaats van eens iets op levert.

Zou het je niet heel veel grijze haren en tijd schelen wanneer je weet wat je moet doen om meer betalende klanten naar je webshop te krijgen zodat je met jouw webshop je droom kunt realiseren? Hoe fijn zou het zijn wanneer er dagelijks bestellingen binnen komen en je weet wat je moet doen om dit te laten groeien? Moet je nagaan wat het financieel voor je gaat doen wanneer je genoeg geld gaat verdienen, zodat je ook jezelf het geld kunt uitbetalen dat je verdient voor al het werk wat je er in steekt. Het zou het ondernemen weer een stuk leuker maken.

Aan het eind van de training heb jij:

  • een bewezen systeem die elke dag nieuwe bezoekers aan trekt die ook nog eens een bestelling plaatsen, zelfs op de dagen dat jij niet actief bezig bent met het werken aan je webshop.
  • de mogelijkheid om zelf je omzet te sturen en acties uit te voeren die wel geld opleveren. Je doet de acties waarvan je weet dat ze werken en daarmee bepaal je zelf je omzet. Alsof je op een knop drukt en het je direct meer orders oplevert.
  • Je weet zelfs hoe je je prijzen moet berekenen zodat je niet alleen veel producten verkoopt, veel omzet maakt maar ook nog eens een inkomen er aan overhoudt. Geld op de bank dat van jou is.
  • De mogelijkheid om nog bezoekers op jouw webshop om te zetten naar betalende klanten. Je hebt geen last meer van die eeuwige ‘kijken kijken niet kopen”, je kent dé manieren die zorgen dat ze nu ook op de koopknop drukken. Sneller en makkelijker dan je denk

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel onze site voor de vele mogelijkheden die wij bieden!