Heb jij altijd al newborn fotografie willen leren?
Ik ben Brenda Olie en ik geef al vanaf januari 2014 bijna wekelijks newborn workshops en de opleiding tot newborn, baby en zwangerschapsfotograaf bij mijn leerschool “Ollieschool“. Inmiddels heb ik al honderden fotografen succesvol op weg geholpen in dit prachtige vak!

Je kan bij mij kiezen uit een 1-1 workshop, groepsworkshop of zelfs een opleiding die je alles leert over newborn, baby en zwangerschapsfotografie.

Kan je niet meer wachten en wil je nu direct aan de slag? De online training newborn fotografie geeft je belangrijke kennis, handvatten en inzicht op de verschillende aspecten van newborn fotografie. Niet alleen het fotograferen, maar het laat echt ook echt het wrappen, stylen en poseren in props, de beanbag en met het gezin zien.

Deze online training is helemaal op je eigen tempo. Jij bepaalt wanneer je welke video’s gaat kijken. Tijdens deze video’s neem ik je dus mee tijdens meerdere newborn shoots in mijn studio en deel ik gelijk allemaal belangrijke waardevolle informatie. Naast deze video’s heb ik ook tekstuele uitleg geschreven om bepaalde zaken nog beter uit te leggen die belangrijk zijn voor newborn fotografie. Denk hierbij aan licht, omgang met ouders, workflow en wat kan je doen als de baby niet gaat slapen.

Na het kijken van deze video’s weet jij precies hoe ik werk en heb jij de belangrijke kennis die je direct kan implementeren in je eigen newborn fotografie!

Wees welkom!
Groetjes Brenda