Bezoekers zijn essentieel voor een winstgevende website. De logica is vrij simpel: Meer (gerichte) bezoekers naar je website betekent meer (kwalitatieve) leads, meer klanten en daarmee ook meer omzet. Maar hoe krijg je die bezoekers naar je website?

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en hiermee miljoenen gratis bezoekers uit Google naar onze website getrokken. We hebben daarnaast SEO trainingen gegeven aan meer dan 20.000 ondernemers en honderden ondernemers persoonlijk geholpen om hoger te scoren in Google. Ook werden onze e-books over SEO meer dan 70.000 keer gedownload.

Je zou het misschien niet verwachten, maar je hoeft geen genie te zijn om een SEO expert te worden. Je hoeft al helemaal geen genie te zijn om je website hoger in Google te laten komen. Dit is iets wat wij jou kunnen leren.

Maak gebruik van onze kennis

Na jarenlang in de praktijk met websites en zoekmachine optimalisatie bezig te zijn geweest, weten wij precies wat wel en niet werkt als het gaat om scoren in Google.

We hebben websites letterlijk zien verdwijnen uit de zoekresultaten, omdat de verkeerde SEO technieken gebruikt werden (autsj!). Maar we hebben ook websites gezien waarvan het zoekverkeer exponentieel groeide door gebruik van de juiste SEO strategie. In sommige gevallen letterlijk websites van zzp’ers die van enkele honderden naar 200.000+ bezoekers per maand zijn gegaan. 💪

Wij hebben al onze SEO kennis gebundeld in ons Meester in SEO programma!
Lees hier alle details van de uitgebreide cursus.