Photography with Love is de plek voor de hobby- of professionele fotograaf om zich te specialiseren in zwangerschaps, newborn en babyfotografie. Ik (Sabrina Serraarens) deel al mijn kennis en vaardigheden die nodig zijn voor deze vormen van fotografie.  Je kunt kiezen voor een individuele workshop om bijvoorbeeld specifieke skills te leren of voor een allesomvattende groepsworkshop.

Ik ben Sabrina en met zeer veel liefde en passie heb ik Photography with Love tot een succes gemaakt. Met inmiddels jarenlange ervaring weet ik wat het belang is van workshops en cursussen. Zelf volgde ik workshops bij de ‘grote namen’ uit de industrie, bezocht congressen en conferenties in Europa en de
Verenigde Staten en heb inmiddels ontelbaar veel kindjes voor mijn lens mogen ontvangen en dubbel zoveel ouders blij mogen maken.

Mogelijkheden Een eendaagse individuele workshop wordt geheel op jouw niveau en wens afgestemd en is gericht op verdieping in een specifieke onderwerp. Je bepaalt zelf het onderwerp. Dit kan zijn zwangerschap, newborn, baby’s, cakesmashes, gezinnen, bedrijfsvoering of een combinatie. 

De twee daagse groepsworkshop Word de beste babyfotograaf is een uitgebreide allesomvattende cursus over zwangerschap, newborn & babyfotografie. 

Alle cursussen zijn intensief en erop gericht om jouw skills op een hoger niveau te tillen. 

Individuele workshop 

Tijdens de individuele workshop draait alles om jou! Ben jij klaar om jezelf en daardoor jouw fotografiebedrijf op een hoger niveau te tillen? Je ideale klant bereiken, maar toch tijd overhouden voor jezelf en je gezin? 

Ik geef je alle belangrijke informatie die nodig is, besteed aandacht aan mijn workflow, marketing en groei. Ik leer je sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn. De gekozen workshop wordt geheel op jouw niveau en wens afgestemd en je kunt alles zelf mee fotograferen. De individuele workshops kan in overleg gepland worden op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag. 

De individuele workshop kost € 750,00 excl.BTW. Indien gewenst kun je de workshop ook als duo reserveren. Bij een duoworkshop kom je met 2 personen. De kosten bedragen € 650,00 per persoon. 

Eendaagse workshop 

Tijdens de eendaagse groepsworkshop werk je in groepjes van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. 
De eendaagse workshop is gericht op 1 specifiek onderwerp: 

– Zwangerschapsfotografie 
– Newbornfotografie 
– Babyfotografie / Milestones 
– Cakesmashes 

Ik geef je alle belangrijke informatie die nodig is, besteed aandacht aan mijn workflow, marketing en groei. Ik leg je alles uit om met vertrouwen een newbornsessie, zwangerschapsshoot, babyshoot of cakesmash te kunnen fotograferen. 

Je leert zelfverzekerd te worden zodat je zonder stress op een natuurlijke manier een complete sessie kunt afleveren. We staan stil bij het ontwerpen van decors en styling.  

De individuele workshops worden op verschillende dagen in het jaar gepland. De groepsworkshop kost € 550,00 excl.BTW. 

Tweedaagse workshop 

Tijdens de tweedaagse groepsworkshop werk je in groepjes van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Een expert worden in zwangerschaps-, newborn- en babyfotografie? Tijdens de 2 daagse opleiding leer ik je hoe jij zelfverzekerd een eigen fotostudio kunt leiden. Hoe jij je eigen stijl ontwikkelt en vooral ook echt trouw aan jezelf blijft. 

De 2 daagse workshops vinden plaats op 2 doordeweekse dagen of in een weekend 

We gaan het hebben over de verschillende fotosessies afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Hoe je ouders het vertrouwen geeft om bij jou een shoot te boeken. Hoe informeer en bereik je deze doelgroep? Vervolgens hoe bereiken we onze moeders en hoe krijg je ze binnen voor een zwangerschapsshoot? 

Er komt een newborn model, een zwanger model en meerdere baby modellen voor milestones en cakesmash. Ik ga het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en hoe je het beste een decor kunt opbouwen. Posing en styling komen deze 2 dagen uitvoerig aan bod.

Na deze 2 dagen ben jij er helemaal klaar voor om zelf succesvol en zelfverzekerd aan de slag te kunnen. De 2-daagse workshops zijn intensief en een mix van theorie en praktijk. Een echte changemaker voor jezelf en voor je bedrijf. 

Tijdens de shoots bespreken we theorie, krijg je heel veel tips om zelfverzekerd aan de slag te gaan, bespreken we social media en verkooptips en adviezen. Na deze 2 dagen ben jij er helemaal klaar voor om zelf succesvol en zelfverzekerd aan de slag te kunnen. 

De groepsworkshop kost € 750,00 excl.BTW.

Beginner of gevorderd 

Of je nu een beginner bent of al vergevorderd, mijn doel is om jou op een hoger niveau te tillen. Ik heb al tientallen fotografen mogen coachen en het is ontzettend leuk om te zien hoe de workshop hun werk, maar ook hen als persoon heeft beïnvloed.

Voor alle informatie en boekingen check de site van Photography with love – Sabrina Serraarens