Vakfotograaf Peter van Veen leert je fotograferen in 20 video’s, aangevuld met 20 e-books.

Met Peter leert je hoe je met natuurlijk licht en kunstlicht fotografeert. En hoe je binnenshuis en in de natuur prachtige foto’s maakt. Hij laat je zien wat de effecten zijn van bepaalde filters, welke instellingen het beste zijn voor o.a. landschaps-, architectuur-, macrofotografie en het fotograferen van kinderen en dieren. Je leert een toegankelijk foto-archief maken zodat je dierbare foto’s nooit kwijtraakt, maar veilig bewaart.

Peter legt het allemaal op een leuke manier en laagdrempelig uit. Ieder onderwerp dat je leert kun je direct succesvol in de praktijk toepassen.

Waar bestaat de cursus fotografie uit?

Elke les bestaat bestaat uit een rijkelijk geillustreerd e-book volop voorbeeldfoto’s én een bijbehorende instructievideo.

Elke les begint met een inleidende video over het in de les behandelde onderwerp, gepresenteerd door erkende vakfotograaf Peter van Veen. Hij behandelt niet alleen op speelse wijze de theorie van de les, maar laat u ook de praktijk zien.

Elke video wordt vervolgd met een e-book (ca. 30 pagina’s per e-book), waar met tekst, illustraties en foto’s dieper wordt ingegaan op het onderwerp dat behandeld wordt. Deze e-books zijn fraai vormgegeven, rijkelijk voorzien van illustraties en voorbeeld-foto’s en zeer gebruiksvriendelijk te lezen op je PC/Mac, tablet en zelfs smartphone.

Wat weet je na het volgen van deze fotocursus?

  • Hoe je je camera optimaal bedient. En waar elke knop precies voor is.  Zodat u het maximale resultaat haalt uit je eigen camera.
  • Als je een nieuwe camera wilt kopen, welke dan het meest geschikt is voor de door je gewenste fotografie.
  • Hoe je optimaal gebruik maakt van natuurlijk licht. Maar ook met kunstlicht en flitslicht kun je dan goed overweg.
  • Je maakt boeiende portretten en de leukste kinderfoto’s.
  • Je weet hoe je dieren fotografeert. Thuis, in de natuur en in de dierentuin.
  • Je maakt indrukwekkende dichtbij/macrofoto’s. Met vrijwel alle camera’s is dit mogelijk, maar slechts weinig fotografen maken gebruik van die fascinerende mogelijkheid.
  • Architectuurfotografie, landschapsfotografie, natuurfotografie, hebben voor je geen geheimen meer.
  • Je maakt goede composities. Je weet welke regels daarvoor gelden.
  • Je weet alles wat u wilt weten over objectieven, filters, diafragma, sluitertijden, witbalans.
  • Je kunt uw foto’s op de computer archiveren, bewerken en opslaan.

Nu ook te koop in fraaie cadeauverpakking. Leuk om cadeau te geven, fantastisch om te ontvangen! Gratis verzonden.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Je heeft geen voorkennis nodig over fotografie om met deze cursus te starten. De cursus is heel toegankelijk. Maar ook als Je al bezig bent met fotografie is deze cursus van onschatbare waarde. Als je alle lesstof hebt doorgenomen dan weet je bijzonder veel over alle aspecten van de fotografie.
Ben je een beginnende hobbyfotograaf, wil je meer over fotografie weten of wil je van fotografie je beroep maken? Dan is deze cursus voor jou bestemd! En dat voor maar €99,-