Menu
Winkelwagen

Prop sets met backdrop

Prachtige set backdrop met kaasdoeken - 4-delig
Uitverkocht
Model: Set
Een hele mooie naturelkleur backdrop met een prachtige subtiele structuur en speelse randen.Bij deze set zitten 3 kaasdoeken. 1 naturel, een roze en een blauwe. Zo heb je altijd een mooie basis voor al je fotoshoots.De structuren en kleuren zijn vrij rustig dus goed te combineren met vele andere pro..
€ 67,95
Excl. BTW:€ 56,16
Model: set
Complete prop set. Producten die super goed te combineren zijn of los te gebruiken.Een mooie ruime zachte backdrop gecombineerd met 2 kaasdoeken, een mutsje en prachtige geverfde wolkrullen.Een leuke volledige set met vele mogelijkheden...
€ 62,94
Excl. BTW:€ 52,02
Model: set
Een erg leuke propset met paarstinten. De set bestaat uit een backdrop, een layer en een wrap. Verder zit er een mutsje en een overalletje bij.Vele combinaties zijn mogelijk met deze producten...
€ 79,94
Excl. BTW:€ 66,07
Model: set
Lief roze/witte set.De backdrop is semi transparant kant. Mooi om met een effen gekleurde of juist witte ondergrond te gebruiken.De set heeft verder 2 wraps en een mooi bijpassend haarbandje. ..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Model: set
Mooie faux fur backdrop in het wit. Deze grote backdrop heeft een formaat van ong. 1x150 cmDe set is aangevuld met 2 mooie setjes. 1 Set is een kaasdoek met mutsje in aubergine/plum kleur en set 2 heeft een roze kaasdoek en wit met roze bonnet, aangevuld met een haarbandje.Combineer ze of gebruik ze..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
1 - 5 van 5 (1 pagina's)