Menu
Winkelwagen

Kennisbank

30 jul. Ontdek de wereld van de fotoprops - wraps
0 2
In dit filmpje geef ik uitleg over diverse soorten wraps. Ontdek de diverse materialenen de vele mogelijkheden....
30 jul. Ontdek de wereld van de fotoprops met Juulswinkeltje - backdrops
15 mei De 10 meest populaire fotoprops
Julia 0 911
Yes daar zijn we weer en deze keer met onze 10 meest populaire photoprops. Juulswinkeltje draait inmiddels al behoorlijk wat jaartjes mee en wij kunnen dan ook heel goed zien welke producten nu echt het meest populair zijn bij onze klanten. Zijn het ..
23 apr. 10 tips voor newbornfotografie
Julia 0 1106
In deze blog gaan we van start met 10 tips voor het maken van de mooiste newbornfoto's. Wat heb je nodig, wat zijn de beste momenten voor een shoot en nog veel meer. Laten we van start gaan. 1. Leeftijd van de newborn Hoe jonger de baby hoe langer ..
18 apr. Hoe vul ik een beanbag
Julia 0 2815
Ok, je hebt je beanbag maar hoe vul je dat ding nu zonder een mega sneeuwstorm te veroorzaken. Het is even een dingetje en de vulling wil niet altijd meewerken. Door schade en schande heb ik een super simpele en handige manier gevonden om hem snel te..
06 apr. Kies ik een stoffen of skai beanbag
Julia 0 932
Wanneer je voor je juiste formaat beanbag gekozen hebt sta je voor nog een keuze. Stof of skai. Beiden hebben zowel voor- als nadelen. In dit blog leg ik je uit wat deze zijn. Stoffen versie De stoffen versie is een budget versie. Hij is goedkoper..
1 - 6 van 10 (2 pagina's)