Menu
Winkelwagen

Kennisbank

15 mei De 10 meest populaire fotoprops
Julia 0 775
Yes daar zijn we weer en deze keer met onze 10 meest populaire photoprops. Juulswinkeltje draait inmiddels al behoorlijk wat jaartjes mee en wij kunnen dan ook heel goed zien welke producten nu echt het meest populair zijn bij onze klanten. Zijn het ..
23 apr. 10 tips voor newbornfotografie
Julia 0 910
In deze blog gaan we van start met 10 tips voor het maken van de mooiste newbornfoto's. Wat heb je nodig, wat zijn de beste momenten voor een shoot en nog veel meer. Laten we van start gaan. 1. Leeftijd van de newborn Hoe jonger de baby hoe langer ..
18 apr. Hoe vul ik een beanbag
Julia 0 1884
Ok, je hebt je beanbag maar hoe vul je dat ding nu zonder een mega sneeuwstorm te veroorzaken. Het is even een dingetje en de vulling wil niet altijd meewerken. Door schade en schande heb ik een super simpele en handige manier gevonden om hem snel te..
06 apr. Kies ik een stoffen of skai beanbag
Julia 0 766
Wanneer je voor je juiste formaat beanbag gekozen hebt sta je voor nog een keuze. Stof of skai. Beiden hebben zowel voor- als nadelen. In dit blog leg ik je uit wat deze zijn. Stoffen versie De stoffen versie is een budget versie. Hij is goedkoper..
28 mrt. Welk formaat beanbag moet ik kiezen
Julia 0 808
Beanbags, een belangrijk hulpmiddel bij de newbornfotografie. Waar je in het begin nog wat kan oefenen op bedden, banken e.d. moet je op een gegeven moment het toch professioneel aanpakken en aan de slag gaan met een beanbag. Het grote voordeel erv..
13 feb. Wat zit er in je startpakket
Julia 0 635
Okido, je bent er helemaal klaar voor. Je gaat aan de slag als newbornfotograaf. Je hebt goed geoefend, weet hoe je met de baby om moet gaan, hebt inmiddels wat basis wraptechnieken onder de knie en hebt er zin in! Maar nu....welke spullen heb je eig..
1 - 6 van 8 (2 pagina's)