Menu
Winkelwagen

Verzenden en retourneren

Bestellen

U ontvangt direct na bestelling een bevestigingsmailtje op het door u aangegeven e-mail adres. Hierop staat uw bestelling en de betalingsgegevens.

Levering

Juulswinkeltje verzend wereldwijd! Voer uw adresgegevens in bij het afrekenen om de verzendkosten te zien. Staan deze er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de tarieven.

Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld door Juulswinkeltje.
De door de klant bestelde producten worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag binnen 1-5 werkdagen verstuurd. Wij nemen deze ruimte omdat wij soms wachten op levering van materiaal of wanneer het handgemaakte producten zijn die hun tijd nemen om te maken. Indien mogelijk gaat uw order echter dezelfde dag nog de deur uit. Mocht u willen weten hoe snel wij uw order kunnen leveren,neem dan gerust even contact met ons op.

Indien het artikel niet voorradig is zal de klant hiervan op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Verzendkosten

Juulswinkeltje hanteert een standaard verzendtarief van € 5.99 voor brievenbuspost en € 7.95 voor pakketpost. Verzending gebeurt met DHL en PostNL

Ruilen of retourneren

Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is alleen toegestaan:

  • 1. bij fabricagefouten,
  • 2. bij schade ontstaan tijdens verzending,
  • 3. wanneer een artikel niet conform uw bestelling wordt geleverd of niet naar wens is.

De wet verkopen op afstand is van toepassing bij een consumentenkoop. Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is toegestaan binnen 14 werkdagen na ontvangstverzending. Het aankoopbedrag minus de verzendkosten zal teruggestort worden. De producten kunt u retour afzender aan ons sturen. Voor ruilen/retourneren neemt u via de email contact met ons.

Foutieve bezorging/wegraken pakket

Adreslabels worden door ons systeem automatisch gegenereerd. Mocht er een fout inzitten door het foutief invoeren van adresgegevens dan is Juulswinkeltje hier niet aansprakelijk voor. Het opnieuw verzenden van de producten is voor rekening van de klant