Menu
Winkelwagen

Verzenden en retourneren

Bestellen

U ontvangt direct na bestelling een bevestigingsmailtje op het door u aangegeven e-mail adres. Hierop staat uw bestelling en de betalingsgegevens.

Levering

Juulswinkeltje levert standaard in Nederland. Alle opgegeven verzendcategorie, verzendkosten en termijn gelden dan ook voor Nederland. Andere landen zie boven bij International buyers. Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld door Juulswinkeltje.
De door de klant bestelde producten worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen verstuurd. Indien het artikel niet voorradig is zal de klant hiervan op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Verzendkosten

Juulswinkeltje hanteert een standaard verzendtarief van € 3.84 voor brievenbuspost en € 6,95 voor pakketpost. Alleen via PostNL.

Ruilen of retourneren

Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is alleen toegestaan:

  • 1. bij fabricagefouten,
  • 2. bij schade ontstaan tijdens verzending,
  • 3. wanneer een artikel niet conform uw bestelling wordt geleverd of niet naar wens is.

De wet verkopen op afstand is van toepassing bij een consumentenkoop. Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is toegestaan binnen 14 werkdagen na ontvangstverzending. Het aankoopbedrag minus de verzendkosten zal teruggestort worden. De producten kunt u retour afzender aan ons sturen. Voor ruilen/retourneren neemt u via de email contact met ons op.