Menu
Winkelwagen

Cocons

Cocons
Model: Cocon
Leuke half dichte cocon. Leuk voor newbornfotografie bijvoorbeeld. Geef tijdens het bestelproces aan in welke kleur (kleurencombinatie) u deze cocon graag zou willen. Verzendcategorie 2..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Model: Cocon
Stel zelf je eigen cocon samen door je gewenste kleur op te geven. Dit kan via de mail info@juulswinkeltje.nl of tijdens het bestelproces bij opmerkingen. Ik neem dan altijd even mailcontact op om een foto van de kleur wol die ik gevonden heb te laten zien en goedkeuren. Pas dan ga ik aan de sla..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Model: hangcocon
Leuke hangcocon voor newbornshoots. Verkrijgbaar in leuke kleuren of mooie nude tinten (zie ook bij de hangmat voor soortgelijk effect.) Geef kleurwensen aan in invulveld Kleurcombinatie zoals op foto is niet meer verkrijgbaar.   verzendcategorie 3..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Model: cocon
Mooie stretch kanten cocon met schulprandje. Dit model is iets lager dan het model zonder schulprand. mooi voor om de billetjes en hoofd, minder geschikt om het hele lichaam er in te doen ivm de hoogte.   verzendcategorie 1..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Model: cocon
Erg mooie zachte merinowol cocon. Bovenkant is recht stuk dus kan ook dekentje lijken. Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de merinowol vlechten. Gewenste kleur kun je aangeven in het opmerkingsveld. Hij kan met of zonder het bijpassende hoofdbandje. Bestaande uit katoen met dezelfde ..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 28,88
Model: Coconset
Leuke gehaakte set van een cocon met bijpassend mutsje. Door het mutsje en cocon is een breed wit lint geregen wat er eventueel ook heel gemakkelijk weer uit gehaald kan worden. Geef tijdens het bestelproces de gewenste kleur aan en de set wordt op maat gemaakt. Verzendcategorie 2..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Model: Set cocon/mutsje
Leuke gebreiden set van mutsje met bijpassende cocon. Hier zit een lint doorheen geregen maar dit kan er ook gemakkelijk uitgehaald worden. Geef tijdens het bestelproces de gewenste kleur door. Verzendcategorie 2 Ook leuk met bijvoorbeeld een bijpassende deken..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Model: snuggle sack
Snuggle sack met of zonder bijpassend mutsje. Geef zelf je gewenste kleur door.   verzendcategorie 2..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Model: sokcocon
Prachtige sokcocon in mooie blauwtinten   verzendcategorie 2..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Model: sokcocon
Mooie sokcocon met kleurverloop in de draad.   verzendcategorie 2..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Model: cocon
Leuke kanten cocon. Kant heeft stretch. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren,   verzendcategorie 1..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
1 - 11 van 11 (1 pagina's)